Fullt ös men ändå okej!

hej hej hallå! Ännu en kväll så sitter vi här små berusade och lever livet som man gör när man är 22-23år gamla!
Men men va har vi gjort ikväll då, jo vi har slagit vad vi har hängt med randoms på förfest och de mest vanliga i vårat liv..........öl! Men frågan är ju som man kan ställa sig, är att vad ska man göra en fredagkväll utan öl? Man kan köpa en massa onyttigheter eller bara ligga i sängen och inte bry sig eller så kan man öla som en riktigt vinnare!
Både jag och alle är vinnare och Wallin är små äcklig!
Som jag sa i förra så börjare bli för mycket text så hej då!!

Hej hej hallå!

Nu var bloggen uppe igen då! Efter många försök och om å nej så ska vi väll pröva igen!
Som Hansa P beskrev i tidigare inlägg så har jag, Jakobsson blivit ett år äldre och ett år närmare hemmet med köttfärslimpa och demensen har slagit till så man inte ens minns finns i sjön men jag tar de hyffsat bra iaf!
En kväll som denna, som denna, som denna, som denna sitter vi och njuter i köket med en öl till vänster om en och ja skulle faktiskt säga njuter! Men vissa saker saknas i våra liv. Nr1. en viss Wallin Nr2 en sommarkille som håller låda och sist men även minst en underbar och fin ...................Bianca, ja jag sa det, visst vi saknar wallin men hans bihang har även lämnat en lucka i vårat liv!
Nu tycker jag de vart för mkt text helt plötsligt så jag sluter med ett hej hej hejdå!

Jakobssons födelsedag! Mitt hej då
Här sitter jag hemma i köket på min gode vän Jakobssons födelsedag, i korta drag har hans liv präglats av misslyckanden och sjukdommar! Men jag gillar killen, han har det där extra, när han kommer in i rummet är det reespect. Man står på rad, man lyssnar. Så ett stort grattis å en liten puss på hakan får han!

Som jag sa sitter jag hemma i köket, lite hängig och snuvig. Hemma från jobbet till och med. Jag har ju som bekant spenderat senaste året plus dessa 8 månader i Oslotown, har haft sina bra och dåliga delar! Men jag väljer att bara komma ihåg det fina å ta det med mig, jag gillar staden! Staden gillar mig, men nu är det nog :D

Pettersson vill hem, ansluta sig till tjocka släkten, spela forward i Drängsmark IF! Helt enkelt falla tillbaka till gamla hederliga lugna livet.
Så därför vill jag tacka alla som gjort denna tid till den fantastiska tid som varit! Och vem vet, efter sommaren kanske jag är tillbaka.. vem vet=)

Så jag tackar för mig, ska försöka få liv i denna högklassiga blogg igen också, uppdatera om livet i dmk-hooden!
På återseende

/Pettersson

RSS 2.0