Bakis med Jakobsson

Tjabba tjena hej hallå goddag å tja!
Nu var de dax igen för en bakis med jakobsson! Full fart hela helgen kan man säga! öla fre och lör! så de har hänt en hel del balla grejjer!!

Fredag:
Ja, vår egen Hansa hade styrt ihop en jobbfest, så de kom en massa mattanter och kaffejannar! Körde på den lilla förfesten som de utvecklades till sen så var de dax för utgång, och som så många gånger förr så hamna vi på qadiz för att inse att de är inte så ball på fredagar! Men de var då de roligaste på hela kvällen börja hända!! Jag och Wallin kände att sömnen började komma så vi bestämde oss för att gå hem!
Och något inom oss slog till så vart rejält onyktra och börja hitta på äventyr! Som att ligga och vila i en backe, sparka på grafitti, hänga i skyltar, tro att vi blir jagade av politi, och till sist laga varma mackor i underkläder!
Ja som ni förstår så hade vi sjukt kul iaf! Wallin somna med mat i munnen och jakobsson slocka innan han hade lagt sig ner!



Sen så spela vi in ett kort videoinlägg också men de sparar vi lite på!

Lördag:
Halv sliten Hansa låg kvar i sängen medas wallin och jakobsson drog ner på byn, vart lite ögonshopping och föda innan Hansa joina up! Fick en inbjudan till att se Saik spale hockeymatch på tvn och de tackade vi inte nej till så med lite sömn och lite mat så var vi på väg till festkväll nr2 denna helg!
Kommer till das kollektiv där de är bra stämmning, skellhellbor hela högen och de säger väll allt!
De var snack om hur uselt de såg ut i hockeyn samtidigt som de förtärdes alkohol!
Sen så tog hungern över min, hansa's och joakimB's koppar så vi kilade iväg för att köpa nå mat!
Sen helt plötsligt hade vi färdas från major till sthanshaugen där vi gled in på en fest! Vi var ända svenskarna på stället och vi beherska de bra!!
Tanken slog oss att de var längesedan man var på Fugazi så vi släppade våra lurviga dit och inledde klubbandet! Vart dans, öl, hångel, tequila och nå mer säkert för vissa innan de var dax att bedge sig mot sin kryp in!  Kom hem sjöng en sång för wallin för han fyllde år sen fick han puss på kinden sen var de over and out!!



Tack för att ni har visat stöd i detta inlägg! ingen fara, pusshej kramar Jakobsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0