Onaturligt lite skriv!

Bloggen har legat på is ett tag! 
Sen sist har följande hänt!

Wallin har vart i göteborg över en helg med frugan!

Jakobsson har vart på hyttetur!

Cabo har vart obehagligt nykter!

Pettersson har troligen en spricka eller liknande i revbenet!

Jocke har jobbat helg!

Så där, då vet ni :D 

Puss// Pettersson

B-akis är för nybörjare!

Gomiddag, gokväll och gohej!
I helgen så var våran egna Wallin och skapade problem och hysteri i Gbg så då passade vi andra i stammen att skapa exakt samma sak fast i Oslo!

Fredag var lugnt egentligen inget speciellt att berätta men sen kommer vi till dagen där ketchupeffekten slog till! Hockey, förfest, hårdrock, klubb och kille som tuggade fragma! Egentligen så säger de allt men ska försöka förmedla allt som hände med hjälp av lite text å bilder!


Vi börja med att se Saik förlora mot solna, som kan ha varit bland de tråkigaste matchen på länge! Sen satt vi hos oss och drack öl samtidigt som det vart några matcher i nhl12! Sen drog vi oss till lina som hade födelsedagspaarty! bra förfest där så de var sjuktniice!
Tanken var då att vi i samlad trupp skulle till nån oktoberfestjippo men när vi kommer dit så har dom stängt ingång! Då var de bara att vända! Vart t-banan till devils på karljohan där de vart kannor med öl och hårdrock! Va sjukt trevligt!
Sen som nästan varje helg så hamnar vi på qadiz, där vart de mer öl! Jocke kände sig "trött" så han gick hem och såklart när han drar så träffar vi nå tjejer och jocke blir så besviken varje gång! Tycker nästan synd om honom lite!

Sjukaste på kvällen var ändå en snubbe som trodde han kunde trolle med sin slips och tugga på fragma! Han var sjukt naaasty! Tjejerna börja driva med han och när vi försökte bli av med honom så börja han springa efter och fråga varför de tyckte han var äcklig! hahaha vilken snubbe alltså!

Så de är väll allt de som kan berättas utan att man ska hamna i nå trubbel! Om de är något ni undrar om va mer kan ha hänt så hänvisa jag er till att skicka ett brev på tyska till oss, så ska vi försöka svara så bra vi kan!

Just ja här kommer nå bilder:Nu kommer en riktigt bra bild! Vi tänkte trösta jocke när vi kom hem! Men han sov så roligt så vi var tvugna att ta en bild på han innan vi trösta honom!Tack och hej för mig! Mvh KaptenJakobsson

Kära församling!

Kvällen är ennu ung! Vi har haft sån tur att Erik har inhandlat NHL 12. Så det sitter vi och spelar nu och jag som ny här i kolektivet visar direkt vägen men jag kan fortfarande inte stava. hejdå / Joakim Bäckman

Firande

För exakt ett år sen dök den svorska upp i oslo efter en natt på tåg, en missad hållplats och alldeles för mkt chips! Vi trodde att vi hade boende, men efter att hyresvärden ville ha 66.000 norska 23.30 på natten så blev det krångel i trupmeten å vi slaggade första veckan på en bäddmadrass hos Tove och Julia! Tack tjejer!

Men nu sitter vi här 1 år senare, idag, 1 oktober skrevs historia! Den svorska anlände, efter vi flyttat his har norge blivit ett mer spännande land, bomber sprängs, öl sprättas, könsjukdommar sprids, folk har blivit tjockare å sist men inte minst, Wallin finner kärleken!

Vi på bloggen vill bara tacka för detta år, se tillbaka på allt det fina vi upplevt å önska alla samma fantastiska känsla!
Vi avslutar med en bild på kollektivet före en joggingtur!Det har vart ett spännande år som bara blir bättre förhoppningsvis!
Vi snakkes gott folk!
//Pettersson

RSS 2.0