Regn stoppar inte!!

Alla trodde vi att denna lördag skulle vara vilken vanlig lördag som hellst!
MEN efter gårdagens kladdkakebakande tillsammans med Malin och Jenny råkade cabo somna in på soffan, morgonen stod för dörren och jag klev omtumlad upp ur sängen med rosiga kinder och ruffsigt hår, hittade cabo liggande i "Jackes" vardagsrumssäng! 

Vi bestämde oss rätt snabbt för att en falafel till frukost skulle sitta som en krocketklubba i skenbenet! Så efter att vi gjort lite reklam för denna blogg begav vi oss ut, i det då lätt duggande regnet mot St Hanshaugens centrum för att inhandla denna vegetariska måltid!

På ren rutin beställde vi och fick vår mat, men till allas förfäran så hade det börjat spöregna, å eftersom cabo är sockersöt så var det ju ett rent helvete! (ursäkta språket Kerstin). Så vi började löpa som små pitstop mellan de olika slags tak vi kunde finna! 


Ett litet exempel på hur detta kunde se ut!            Photo: Pettersson

När vi äntligen kom fram till Rimi, där kvällens nödvänfdigheter skulle inhandlas bestämde vi oss för att göra en dag av det. Följande bilder tar inte bloggen ansvar över!

Ska det vara så ska det sa Pettersson bestämt!

"rekade" läget i kyldisken, lägg märket till kaffet i bakgrunden!

En vanlig lördagshandling enligt vissa, andra tycker det är konstigt, tur att vi är vissa!

Cabo är verkligen Pretty in the By!
Sedan sket vi i regnet å vandrade sakta hem med blött hår, men några öl rikare, ikväll ska vi dränka våra sorger i bärs å rakade små män!

Det här sög gott folk, ursäkta det här inlägget, det ska inte ske igen!

Mvh Alexander & Cabo, två ensamma men ack så tveklöst vackra grabbar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0